Onze leidsters

Het vaste team van Villa Vennep Kinderopvang zorgt al 15 jaar met veel passie en liefde voor elk kind. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Saskia
Saskia
Mijn naam is Saskia en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Villa Vennep. Als pedagogisch medewerker ben ik het vaste gezicht bij de Strandlopers. Ik vind het leuk om kinderen een uitdagende dag aan te bieden binnen een huiselijke en warme sfeer. Met veel enthousiasme bedenk ik samen met het team leuke activiteiten, hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Daarnaast ben ik gediplomeerd kapster. Villa Vennep geeft de mogelijkheid om je kindje door mij te laten knippen. Dit geheel als service. Hoe geweldig is dat!
Michelle
Michelle
Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Michelle en ik ben sinds 2001 werkzaam bij Villa Vennep als pedagogisch medewerker en als vestigingscoördinator. Dat is al een behoorlijke tijd maar met alle lieve kindjes die ik door de jaren heen heb mogen verzorgen is dat voorbij gevlogen. Ik sta enorm achter de kleinschaligheid van onze kinderopvang. Er is veel ruimte voor de persoonlijke aandacht van elk kind, maar ook zeker voor de ouders. Elke ochtend en middag even de tijd nemen om met een ouder te kletsen zorgt voor een goede band. Samen met mijn collega’s maken we van elke dag een feestje! Dansen, knutselen of mooie boekjes lezen. Villa Vennep zit ook lekker dichtbij het centrum waardoor we vaak met de kinderen op stap kunnen. Super leuk!
Tot ziens bij Villa Vennep!
Alyssa
Alyssa
Hallo! Mijn naam is Alyssa. Samen met mijn lieve vriend en dochter ben ik woonachtig in Nieuw-Vennep. In mijn vrije tijd ben ik graag sociaal en creatief bezig. Ik ben al een aantal jaren werkzaam in de kinderopvang en vind het nog zeer leerzaam. Naast het feit dat je als juf zoveel liefde en leermomenten aan de kinderen mag geven ontvang ik deze ook van hen terug. Met volle enthousiasme en veel plezier werk ik samen met ons team op de groepen bij Villa Vennep!
Ilona
Ilona
Hallo, mijn naam is Ilona.
ik ben al vanaf 2008 werkzaam als pedagogisch medewerkster. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Bij Villa Vennep sta ik op de babygroep, deze groep spreekt mij erg aan omdat ik het leuk vind om de kleinste kindjes te verzorgen en de grotere kindjes te stimuleren in hun ontwikkeling. Wat ik fijn vind aan Villa Vennep is dat het kleinschalig is, dat merk ik door het goede contact met de ouders en het fijne samenwerken met het vaste team.
Olivette
Olivette
Na 17 jaar in de horeca werkzaam te zijn geweest, besloot ik een carrièreswitch te maken naar de kinderopvang. Villa Vennep is kleinschalig en heeft een onwijs fijn team van collega's, en dat was iets wat ik erg belangrijk vind. Ik werk met veel plezier, 4 dagen in de week bij de strandlopers. Ik vind het geweldig om te zien hoe de kinderen zich op de groep ontwikkelen en hoe enthousiast ze zijn als ze dan eindelijk naar de "grote" school mogen.
In mijn vrije tijd ben ik veel in het bos met onze hond en zit ik graag op een terras met vrienden.
Monique
Monique
Mijn naam is Monique en ik woon in Nieuw-Vennep met mijn man en mijn 2
dochters.
13 jaar lang ben ik werkzaam geweest als gastouder bij mij thuis. In 2019 besloot ik
dat ik buitenshuis wilde werken, na een korte periode bij een ander KDV ben ik sinds
2020 werkzaam bij Villa Vennep. De eerste maanden was ik op alle groepen te
vinden. Ik ben nu een vast gezicht bij de Strandjutters. Het alles leren ontdekken en
ontwikkelen van de baby’s blijft me fascineren en ik vind het leuk om de kindjes hier
op een liefdevolle manier bij te kunnen helpen.
Cherelle
Cherelle
Mijn naam is Cherelle en ik werk sinds 2008 in de kinderopvang. Ik heb in de
afgelopen jaren veel ervaring opgedaan qua verzorging en ontwikkeling van kinderen
in de leeftijd van nul tot en met vier jaar. Ik vind het erg leuk om kinderen het gevoel
te geven dat ze ‘thuis’ zijn. Dit doe ik door leuke dingen met ze te ondernemen zoals
liedjes zingen en knutselen. Als het weer het toelaat spelen we ook lekker even
buiten. Tijdens de activiteiten begeleid ik de kinderen op een leuke en speelse
manier in het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden. Wat het werken bij Villa
Vennep zo leuk maakt is dat je je gelijk thuis voelt als je binnen komt.
Marieke
Marieke
Hallo, mijn naam is Marieke en woon in Noordwijkerhout.
Ik ben sinds 2021 werkzaam bij Villa Vennep en ik werk op de dreumesgroep “de strandwachters”.
Samen met de kinderen op de groep spelen, liedjes zingen met elkaar en lekker buiten bewegen. Ik probeer van elke dag een feestje te maken, zodat elk kind met een lach op het gezicht weer naar huis gaat. Wat het werken bij Villa Vennep voor mij zo leuk maakt is dat het kleinschalig is en dat je je er meteen thuis voelt. Er is goed contact met ouders en fijne samenwerking met collega’s.
Kim
Kim
Mijn naam is Kim en ik woon samen met mijn partner en onze kinderen in Nieuw Vennep.
Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben, heb ik besloten een carrièreswitch te maken en mij te laten omscholen tot Pedagogisch Medewerkster. 2 dagen per week ben werkzaam bij Villa Vennep waar ik voornamelijk op de babygroep te vinden ben. Ik vind het fantastisch om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen, steeds meer leren en steeds meer kunnen en zorg met heel veel plezier samen met het team van Villa Vennep voor de kinderen.
Melissa
Melissa
Hallo! Mijn naam is Melissa.
Twee dagen per week ben ik werkzaam bij Villa Vennep. Dit is voornamelijk op de dreumesgroep, maar zo nu en dan kunt u mij ook tegenkomen op één van de andere groepen.
Met plezier ga ik naar mijn werk, omdat niet alleen de inrichting heel huiselijk is, maar ook omdat het binnen het team heel warm aanvoelt. Een fijne kleinschalige werkplek met ontzettend veel liefde en aandacht voor de kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hondje aan de wandel en vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn.
Kyra
Kyra
Sheileen
Sheileen
Hoi! Mijn naam is Sheileen. Ik heb vroeger jaren in de zorg gewerkt, uiteindelijk toch de keuze gemaakt om verder te willen in de kinderopvang. Nu werk ik daar al een aantal jaar in. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en de mooie fantasie die ze kunnen gebruiken om daar op in te kunnen spelen. Ik heb voor een kleinschalige kinderdagverblijf gekozen omdat er meer verbinding is met de kinderen en het contact met de ouders.
Donna
Donna
Mijn naam is Donna en ik ben sinds september 2023 werkzaam bij Villa Vennep als pedagogisch medewerker. Ik werk hier met veel plezier op de dreumesgroep. Ik vind het fantastisch om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen op hun eigen tempo en steeds meer dingen leren en kunnen. Villa Vennep is een kleinschalige kinderopvang wat ik enorm fijn vindt. Er is goed contact met ouders en een fijne, warme sfeer binnen het team! Tot snel bij Villa Vennep!
Kim
Kim
Ik ben Kim en ik woon in Nieuw-Vennep. In september 2022 ben ik begonnen bij Villa Vennep als stagiaire. Ik heb toen een jaar lang stage mogen lopen bij de Strandlopers (de peutergroep). Ik vond dit heel erg leuk en sinds mei ben echt werkzaam als pedagogisch medewerker, als een soort ‘vliegende keep’ op alle drie de groepen. Ik vind het heel erg leuk om de kindjes te begeleiden, en om te zien dat ze echt een eigen persoonlijkheid aan het ontwikkelen zijn.
Hiernaast studeer ik Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam & doe ik graag leuke dingen met vrienden/familie.
Melissa
Melissa
Franciska
Franciska
Mijn naam is Franciska en ik ben sinds 2001 werkzaam in de kinderopvang. Bij Villa Vennep werk ik op de groep van de Strandjutters. Op de groep zing en dans ik graag met de kinderen. Het is leuk om te zien dat de kinderen mee doen met de gebaren die ik maak. Naast het dansen en zingen lees ik graag voor en ben ik lekker creatief. Wat moois knutselen met de kinderen doe ik vaak. Ik heb het super naar mijn zin hier bij Villa Vennep!!
Martijn
Martijn
Ik ben Martijn. In 2010 heb ik met Koen ons eerste kinderopvang bedrijf in het dorp waar wij wonen opgericht. Mooi om op terug te kijken, de in de regio aanwezige kinderopvangorganisaties wilden niets in De Zilk opzetten vanwege kleinschaligheid, die kleinschaligheid is, ook bij Villa Vennep onze kracht geworden. Ook ik ben niet werkzaam op de groepen, maar verzorg onder andere de facturatie en administratie. Samen met Koen voer ik de directie van Kinderopvang Villa Vennep.
Ik ben getrouwd met Iris en samen hebben wij 3 kinderen. Doe-het-zelf in en om het huis, altijd aan het klussen met inspiratie.
Koen
Koen
Ik ben Koen. Samen met Martijn voer ik de directie van Kinderopvang Villa Vennep. Werkzaam op de groepen ben ik niet, ons leuke team van pedagogisch medewerkers draagt zorg voor het werken met de kinderen.
We hebben het strand thema bij Villa Vennep in vele onderdelen doorgevoerd, een thema wat mij erg aanspreekt. De leuke sfeer en vrijheid van het strand, lekker uitwaaien in de herfst, een frisse neus in de winter en lange zomeravonden met de voeten in het zand. Alles bij elkaar een gevoel welke we als kinderopvang ook willen geven aan de kinderen.
Samen met Marlies heb ik 3 dochters. Afspreken met vrienden, op vakantie gaan, alles lekker afwisselend gedurende het jaar.